fbpx

Vibe

Mit navn er Vibeke Kristensen. Jeg er født i 1972, og bor i Søvind ved Horsens sammen med min familie.

Myoreflexterapeut, Akunpunktør, Kranio sakral terapeut og yogaunderviser

Jeg er uddannet Myoreflexterapeut ved Dr. Kurt Mossetter, akupunktør ved Anne Marie Vester og Kranio-sakral terapeut ved Stanley Rosenberg Instituttet. Desuden har jeg efterhånden flere yogauddannelser.

Jeg er medlem af foreningen Praktiserende Akupunktører (PA) samt Registreret Alternativ behandler (RAB-godkendt). Dette indbefatter videreuddannelse i anatomi/fysiologi samt sygdomslære.

Den indledende dialog med klienten er af stor betydning

I mit arbejde som kropsterapeut er den indledende dialog med klienten af stor betydning. Det er her, vi finder ind til essensen af klientens udfordringer. Jeg har en værktøjskasse bestående af myoreflexterapi, akupunktur, øreakupunktur, posturologi og kranio-sakral terapi, og det er her jeg leder for at kunne give mine klienter mest mulig hjælp. Desuden benytter jeg flittigt min yogaviden, og hjælper mine klienter med gode øvelser til netop deres udfordringer.

Jeg er oprindelig uddannet lærer, og har igennem 12 år arbejdet på en folkeskole i Aabenraa. I mit arbejde som kropsterapeut drager jeg stor nytte af de menneskelige erfaringer, jeg har fået gennem lærerjobbet.

Når kroppen gør ondt

At kroppen i perioder gør ondt kender de fleste til. Noget kræver handling. Det er her, jeg har noget at tilbyde med min baggrund. For mig dækker dette udtryk bredt. At kroppen gør ondt handler nødvendigvis ikke kun om fysiske smerter, men også om psykiske udfordringer, og til tider sammenhængen mellem disse. Jeg brænder for at finde ”essensen” i mine klienters udfordringer, idet jeg tror på, det hjælper dig mest muligt.

Gør din krop ondt, så ring til mig på på tlf 22 43 45 34 for mere information.

Hjem

Ring op

Lokation

Book tid