fbpx

Kranio Sakral terapi i Horsens

Foretrækker du en blid behandlingsform er Kranio Sakral terapi noget for dig. Den nænsomme behandling bydes ofte velkommen af en krop, som er stresset – du vil opleve en dyb form for afspænding. Jeg tilbyder Kranio Sakral terapi i Horsens.

 

Book en tid her!

Kranio Sakral terapi kan afhjælpe mange udfordringer

Kender du til følgende:

 • Stress
 • Hovedpine
 • Piskesmæld
 • Følelse af anspændthed
 • Indre uro/rastløshed
 • Kæbespændinger
 • Koncentrationsbesvær
 • Søvnproblemer
 • Balance- og svimmelhedsproblemer
 • Frygt/angst
 • Mange bekymringer
 • Nedtrykthed/tristhed

Er du mest til nænsom behandling?

Foretrækker du behandling på den blide måde er Kranio Sakral terapi et godt bud på en behandlingsform for dig. En behandling foregår i afslappende omgivelser liggende på en briks med tøj på.

Metoden er blid, behagelig og dybdevirkende. Jeg arbejder med lette tryk primært på kranie, nakke, ansigt, rygsøjle, korsben og bækken. Den nænsomme behandling bydes ofte velkommen af en krop, som er stresset, og du vil opleve en dyb form for afspænding – som en art behagelig søvntilstand.

Men du rørte jo næsten ikke ved mig

Jeg har ofte ovenpå en klients første behandling oplevet dem udbryde – ”Jeg kunne næsten ikke mærke du rørte ved mig?” Det er jo ganske korrekt, men ikke ensbetydende med minus effekt.

Se udtalelser fra vores klienter her.

Kroppen tager som regel velvilligt imod den blide behandling. Kroppen er unik, og arbejder altid på at skabe de bedst mulige betingelser for sig selv – netop derfor kan en stresset krop mærke, den støtte og ro som kranio sakral terapi kan tilbyde.

Hvordan virker Kranio Sakral terapi?

Kranio Sakral terapiens fornemmeste opgave er at skabe et nervesystem i balance samt forbedrer tilførslen af blod til hjernen.

Det primære arbejdsområde består af knoglerne i ansigt, kranie og korsben, membranerne som ligger som beskyttelse omkring hjernen, samt væsken som flyder omkring hjernen og virker som stødpude.

Med de blide teknikker frigøres eventuelle spændinger i leddene mellem knoglerne, membranerne afspændes, hvilket forbedrer cirkulationen af væsken, som flyder omkring hjernen samt blodets cirkulation.

Kontakt mig for Kranio Sakral terapi i Horsens

Hvis denne behandling lyder som noget for dig, så tøv ikke med at booke en tid her til Kranio Sakral terapi i Horsens. Du er også meget velkommen til at kontakte mig på (+45) 22 43 45 34 eller skrive til vibe@vibekropsterapi.dk. Du kan også udfylde min kontaktformular, så vender jeg tilbage hurtigst muligt. Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Er du mest til nænsom behandling?

Foretrækker du behandling på en blide måde er kranio sakral terapi et godt bud på en behandlingsform for dig. En behandling foregår i afslappende omgivelser liggende på en briks med tøj på.

Metoden er blid, behagelig og dybdevirkende. Jeg arbejder med lette tryk primært på kranie, nakke, ansigt, rygsøjle, korsben og bækken. Den nænsomme behandling bydes ofte velkommen af en krop, som er stresset, og du vil opleve en dyb form for afspænding – som en art behagelig søvntilstand.

Men du rørte jo næsten ikke ved mig

Jeg har ofte ovenpå en klients første behandling oplevet dem udbryde – ”Jeg kunne næsten ikke mærke du rørte ved mig?” Det er jo ganske korrekt, men ikke ensbetydende med minus effekt.

Kroppen tager som regel velvilligt imod den blide behandling. Kroppen er unik, og arbejder altid på at skabe de bedst mulige betingelser for sig selv – netop derfor kan en stresset krop mærke, den støtte og ro som kranio sakral terapi kan tilbyde.

Hvordan virker kranio sakral terapi?

Kranio sakral terapiens fornemmeste opgave er at skabe et nervesystem i balance samt forbedrer tilførslen af blod til hjernen.

Det primære arbejdsområde består af knoglerne i ansigt, kranie og korsben, membranerne som ligger som beskyttelse omkring hjernen, samt væsken som flyder omkring hjernen og virker som stødpude.

Med de blide teknikker frigøres eventuelle spændinger i leddene mellem knoglerne, membranerne afspændes, hvilket forbedrer cirkulationen af væsken, som flyder omkring hjernen samt blodets cirkulation.

Kontakt mig for Kranio Sakral terapi i Horsens

Hvis denne behandling lyder som noget for dig, så tøv ikke med at booke en tid her til Kranio Sakral terapi i Horsens. Du er også meget velkommen til at kontakte mig på (+45) 22 43 45 34 eller skrive til vibe@vibekropsterapi.dk. Du kan også udfylde min kontaktformular, så vender jeg tilbage hurtigst muligt. Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Hjem

Ring op

Lokation

Book tid