Testimonials Archive

Kvinde, 45 år

Hovedpine og spændingerne i hovedet blev afhjulpet.

Jeg blev af min kiropraktor anbefalet at få kranio-sakral terapi, øreakupunktur og akupressur. Jeg startede hos Vibe Kropsterapi, som afhjalp mine problemer. Klinikken er et dejligt, lille hyggelig sted, hvor jeg har følt mig taget rigtig godt imod.

Continue Reading

Kvinde, 42 år

Spændingerne i kæberne været væk.

Jeg har pga. mit arbejde været ramt af stress. Jeg har bl.a. haft svært ved at sove om natten, ondt i ørene, spændinger i kæberne, m.v.. Efter endt behandling har smerten i ørene samt spændingerne i kæberne været væk.

 

Continue Reading

Kvinde 45 år

Jeg var i en tilstand af velvære, som opløste min stresstilstand.

Jeg fik under behandlingen en god fornemmelse af, at kroppen sank dybt ned i briksen og jeg var i en tilstand af velvære, som opløste min stresstilstand, da den nærmest “smeltede” væk!

Continue Reading

Mand 68 år

Efter to behandlinger forsvandt hovedpinen.

Jeg havde i forbindelse med en pandehulebetændelse fået en meget slem konstant hovedpine. Efter 2 behandlinger var min hovedpine helt forsvundet. Jeg vil gerne anbefale klinikken til andre, der går rundt med et eller andet.

Continue Reading

Kvinde, 47 år

Nakke- og skulderproblemer gennem flere år

Jeg har gennem tiden prøvet mange slags behandlinger uden effekt. Nu er jeg kommet hos Vibe Kropsterapi gennem et par måneder, og mærker allerede en markant forbedring.

Continue Reading

Mand, 55 år

Problemer i baglåret ved løb

Tak for behandling – det gik godt. Efter 5-6 uger med problemerne i baglåret når jeg havde løbet 4-5-km, løb jeg i går 14 km uden at mærke noget til det. Jeg gjorde mig ellers meget umage med at mærke efter.

Continue Reading

Kvinde, 60 år

Mine rygsmerter er væk

Jeg får lige lyst til at give dig noget positiv feedback efter min behandling hos dig i fredags.
Mine rygsmerter er VÆK ….. jeg har intet mærket, siden jeg var hos dig. HERLIGT.

Continue Reading

Kvinde, 72 år

Længerevarende muskels-merter rundt i hele kroppen

Jeg har prøvet mange forskellige ting uden det at hjalp. Så læste jeg en artikel i Horsens Folkeblad om Vibeke. Jeg gik til Vibeke i håb om at hun kunne hjælpe mig. Efter første behandling mærkede jeg allerede en bedring.

Continue Reading
shopify analytics