Myoreflexterapi er en behandling, hvor jeg kigger på kroppen som helhed

Hvorfor er forsiden af min krop interessant, når jeg nu har nakkespændinger? Kan ondt i skulder/arm løsnes i nakken eller måske endda i hoften? Hvad med mine knæsmerter – kan de afhjælpes ved at løsne muskulatur i hoften?

Dette er de indledende ord til mit kommende foredrag på Søvind Bibliotek i marts måned – men det er også et udtryk for min indgangsvinkel til at arbejde med hele kroppen.

Som du måske allerede ved, så har jeg i år været i gang med at uddanne mig til Myoreflexterapeut. Myoreflexterapi er en ny behandlingsform i DK – udviklet af den tyske læge Kurt Mossetter. Myoreflexterapi er en behandling, hvor jeg kigger på kroppen som helhed og ikke så meget på, hvor man har ondt. Med andre ord der hvor du har ondt – det er ikke nødvendigvis, der problemet med smerterne løses. Jeg er vild med denne måde at arbejde på, og behandlingsformen ligger absolut øverst i min værktøjskasse.

ovelse1

Hør mere om den nye behandlingsform

Torsdag d. 26/3 får du mulighed for at høre mere om denne behandlingsform, idet jeg er inviteret til at holde foredrag på Søvind bibliotek. Jeg glæder mig til at fortælle om min nye behandlingsform – myoreflexterapi, og om hvordan jeg bruger den og mine andre værktøjer i min hverdag i klinikken.
Tag din ven/veninde med – der vil denne aften være en lille gave til alle i form af gode rabatter til klinikken. Du skal blot møde op – tilmelding er ikke nødvendig. Tidspunkt følger.

Håber vi ses.

Vibeke

 

No comments yet.

Skriv et svar

shopify analytics