Myoreflexterapi = Årsagsbehandling

I løbet af dette år vil en ny behandlingsform – Myoreflexterapi, blive en integreret del af mine behandlinger. Fornylig var jeg afsted på første modul af uddannelsen, som afsluttes i november dette år. Jeg er ikke i tvivl om, at der her er tale om en behandlingsform, som man kan nå langt med. Jeg har store  forventninger.

Myoreflexterapi er helhedstænkning. I behandlingen ser man ikke så meget på, hvor man har smerter, idet smerter er en kompensation eller symptom på problemer andetstedets. I stedet findes via muskelkæderne/meridianerne frem til årsagen til smerterne, og det er her der sættes ind med behandling.

Myoreflexterapi er udviklet af den tyske læge Dr. Kurt Mosetter, og han har banet vejen for en behandling, hvor der arbejdes med de dybeste spændingstilstande i kroppen af og til suppleret med kostvejledning. Spændingstilstande som over tid bliver til kroniske smerter og ubalancer i kroppen.

Følg med løbende her på bloggen og  i mine nyhedsbreve for mere information om Myoreflexterapi – måske er det en behandlingsform, du kan have glæde af.

Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet her.

Comments are closed.
shopify analytics