Lidt snakken om nakken…

Lidt snakken om nakken… 

Efter endnu et fabelagtigt kursus med Læge Kurt Mossetter, grundlægger af Myoreflexterapi, er jeg i klinikken igen med nye input, viden og inspiration. Denne gang var fokus på nakken – et af mine absolut favoritarbejdsområder – måske nok fordi jeg igen og igen bekræftes i, hvor betydningsfuldt den er for vores velbefindende.

Hvorfor stammer dine nakkeproblemerne fra?

I det daglige arbejde bruger jeg meget tid på at arbejde med nakken, og det er der mange grunde til. Problematiske arbejdsstillinger, gamle uheld, fald og traumer, mange timer ved Ipad og Pc i uheldige stillinger kan alt sammen over tid give problemer. Når jeg skriver over tid, så vær opmærksom på, at kroppen er ganske fin i stand til at lagre gamle uheld og alligevel “overleve” – der kan gå år før symptomerne kommer til udtryk.

Vidste du at nakkeproblemer kan give søvnforstyrrelser?

Spændinger omkring de fine, dybe og korte nakkemuskler og dermed den øverste nakkehvirvel kan komme til udtryk på en ofte ikke indlysende måde.

Vidste du for eksempel at kløende fornemmelse i ørerne, summen for ørerne, svimmelhed, koncentrationsforstyrrelser, hjertebanken, forstyrret tungefornemmelse, søvnforstyrrelser samt den klassiske hovedpine og migræne allesammen kan være symptomer, som muligvis kan relateres til problemer med nakken?.

Måske er det nu du skal bestille tid til en behandling?

Du kan naturligvis booke tid online her på vibekropsterapi.dk og kontakte mig på 22 43 45 34.

Med ønsket om en god dag. Vibeke

Comments are closed.
shopify analytics