Kender du symptomerne på kæbespændinger?

Ferien en forbi – hverdagen tager form
Så er vi ved den tid på året, hvor man fornemmer sommeren gå på hæld. Haven bugner af solmodne æbler og blommer og brombærkrattet står i overdådighed. Der går lidt længere mellem tidspunkterne, hvor solen titter frem bag skydækket.

kaebespaendinger

Så småt kan man ane de orange/brune nuancer på træernes blade – der er meget at glæde sig over. Hverdagen har dog også taget form igen – skolestart, madpakker, fritidsaktiviteter, vækkeur – husk at passe på dig selv og din krop, og gør noget ved skavankerne, inden det bliver for slemt.

Har du kæbespændinger?

  • Nakkespændinger
  • Smerter i den ene side af kroppen
  • Hyppige hovedpiner
  • Støjfølsom
  • Øresusen, propper i øret
  • Hovedpine
  • Ømhed i kæbeleddet
  • Symptomerne er værst om morgenen

Hvis du kan nikke genkendende til nogle af disse symptomer, så kan det være tegn på kæbespændinger, hvilket man måske ikke i første omgang tænker på, eftersom smerten ikke nødvendigvis sidder i kæben.
Et hårdt sammenbid er en maraton for dine kæbemuskler og dine tænder. Faktisk skal dine tænder kun røre hinanden, når man tygger og synker.

At bide tænderne sammen

Vi kender alle de perioder, hvor der er meget at se til og vi ”må bide tænderne sammen” eller ”bide det i det sure æble” og bare fortsætte. Oftest er det pressede situationer arbejdsmæssigt eller på hjemmefronten, og det kan være af både fysisk og psykisk karakter – ting du ikke kan nå eller ikke får sagt.

Ganske ubevidst kan det resultere i kæbespændinger og symptomer som ovenstående.  Gør noget ved det nu – bestil en tid til behandling enten på min hjemmeside www.vibekropsterapi.dk eller på tlf 22434534.

 

3 gode råd til dig med tendens til kæbespændinger

Smid tyggegummipakken ud – det slider på kæbeleddet og stresser kæbemuskulaturen.
Skær de hårde frugter og grøntsager i mundrette stykker.
Undgå at hænge med hovedet på den ene hånd – det giver en ensidig belastning.

Søvind Kvindeløb

Et par energiske lokale piger har netop afviklet Søvinds første kvindeløb og Vibe Kropsterapi var i sponsorhumør. Blandt en del andre skønne gaver var der 2 gavekort til klinikken og løbenumrene var samtidig en rabatkupon til klinikken. Håber det giver nogen lejlighed til at gøre noget ved alt det, som der faktisk er hjælp at hente til.

kaebespaendinger1

Mange sensommerhilsener Vibeke / Vibe Kropsterapi

Comments are closed.
shopify analytics