fbpx

Hvad skal jeg vælge?

Her kan du læse mere om, hvilke behandlinger, jeg udfører, og listen kan synes lang. Når du booker din tid skal du blot forholde dig til følgende:

Ønsker du en behandling, hvor vi arbejder med udgangspunkt i dine symptomer (fx hovedpine, kæbespændinger, stress), så skal du booke, det jeg kalder “første behandling”, hvis du ikke har været her før. Da jeg ofte kombinerer mine behandlingsformer, finder vi sammen ud, hvad der vil være optimalt i dit tilfælde. Har du været her før, og du ønsker vi følger op på din forrige behandling, vælger du “efterfølgende behandling”.

Ønsker du at forkæle dig selv, komme ned i gear, at ligge dig til rette uden at skulle forholde dig til noget – og samtidig gøre noget godt for kroppen, så kig nærmere på mine velværebehandlinger – BodyVibe, DestressVibe og NotensionVibe. I en BodyVibe og en DestressVibe kommer vi omkring hele kroppen. I en NoTension er der fuld fokus på forkælelse af øvre del af ryggen, nakke, skuldre, ansigt og hovedbund. Derudover tilbyder jeg en behandling udelukkende til ansigtet i form af Japansk Lifting.

Du må også meget gerne ringe til mig på 22 43 45 34, hvis du er i tvivl. Læg gerne en besked, og jeg ringer tilbage.

Kærligst Vibeke

Hjem

Ring op

Lokation

Book tid