Alternativ til traditionel massage i Horsens

Massage er blevet meget populært og anvendes ofte til behandling af muskelspændinger, skader og velvære. Generelt vil traditionel massage være godt til velvære, men når det anvendes til at behandle f.eks. muskelspændinger og skader, vil andre behandlingsformer indenfor massage være meget mere effektive. Vi har gode erfaringer med myorefleksterapi og bindevævsmassage som erstatning til traditionel massage.

 

Myorefleksterapi

Overvejer du massage til behandling af muskelspændinger i kroppen? Så vil behandlinger hos Vibe Kropsterapi i form af Myoreflexterapi være en god ide. Myoreflexterapi løsner op for muskler, og kan lindre dine symptomer.

Myoreflexterapi er effektivt mod bl.a. nakke- og kæbespændinger, hovedpine, ondt i ryggen, lyskesmerter, skulderproblemer, smerter/summen i arme og fingre, skader opstået over tid ved en specifik sportsgren, tilbagevendende skader samme sted, golf/tennisalbue, svimmelhed og stress.

Læs mere om myoreflexterapi som alternativ til traditionel massage.

Bindevævsmassage

Ønsker du at få løsnet op i muskulære spændinger på en behagelig måde, så er bindevævmassage interessant for dig. Bindevævsmassage skaber stor velbehag i kroppen og hjælper bl.a. mod nakke- og skuldersmerter, ømhed i ryggens muskler, anspændt følelse i kroppen, indvendig uro og piskesmæld.

Læs mere om bindevævsmassage som alternativ til traditionel massage.

Bindevævsmassage

shopify analytics