Bindevævsmassage

Har du brug for at få løsnet op for muskulære spændinger på en behagelig måde så vælg en behandling med bindevævsmassage. Det er er 100 % velbehag til kroppen.

Oplever du:

  • Nakkesmerter
  • Skuldersmerter
  • Ømhed i ryggens muskler
  • En anspændt følelse i kroppen
  • Indvendig uro
  • Piskesmæld
  • Eller trænger du blot til at komme ”ned i gear”?

Hvordan er det muligt at løsne op for muskelspændinger med et let tryk?

Med bindevævsmassage får jeg kontakt til musklen via den muskelhinde, som ligger omkring muskelfibrene. Et let tryk får muskelhinden til at slappe af, og det smitter af på muskelfibrene indeni. Bindevævsmassage er derfor en anden mulighed for dig for at få løsnet muskler end den traditionelle massage.

Bindevævsmassage

Når du modtager en behandling med bindevævsmassage, foregår det i rolige omgivelser ryg- eller maveliggende på en briks. Afhængig af hvor på kroppen jeg arbejder, kan det være nødvendigt at tage bluse eller bukser af.

Jeg arbejder på triggerpunkter, akupunkturpunkter, meridianer samt de muskelforløb som knytter sig til meridianerne, også kaldet muskelmeridianerne.

Behandlingen er meget behagelig at modtage, og mine klienter oplever ofte en dyb afspænding.

Triggerpunkter er et lille hyperfølsomt område i muskel, sene eller bindevæv, som ved et glidende tryk hen over udløser en smerte. Meridianerne er kroppens usynlige energibaner. Langs meridianerne har vi en række akupunkturpunkter samt en række muskelforløb, som knytter sig til meridianerne.

Bindevæv udgør mere end 50% af kroppens samlede vægt

Som navnet antyder, har bindevævet en funktion – at binde noget sammen. Bindevæv er et stærkt og elastisk materiale, og er alt det, som ligger mellem væv og organer. Funktionen er at holde sammen på andre væv og organer, give kroppen form og ”stive” den af. Både hud, ledbånd, sener, muskler og knogler er bindevævsdannelser. Spændinger i kroppen vil derfor ganske naturligt og uundgåeligt give spændinger i bindevævet.

Ring og aftal en tid

Ring på Tlf 22 43 45 34 for at bestille en tid eller book din tid online.

Skulle jeg ikke være ved telefonen så læg en besked med navn og nummer, og jeg kontakter dig snarest muligt.

shopify analytics