Ansigtsbehandling i Horsens

Vil du forkæle dig selv, konen eller kæresten så prøv en ansigtsbehandling. Behandlingen er afslappende, blid og behagelig, og giver bonus af velbehag i hele kroppen.

Ansigtsbehandling – helt naturligt

De fleste har prøvet at forkæle kroppen med massage el. anden behandling. Men hvad med ansigtet? Vi har 97 muskler i ansigt/hårbund, hals, nakke samt øvre del af skuldre, som vi aktivt bruger dag ud og dag ind.

  • Strammer ansigtsmuskulaturen?
  • Trænger du til at forkæle dig selv el. en anden?
  • Brug for at koble helt fra?

Så kan en ansigtsbehandling være noget for dig.

ansigtsbehandling-horsens1

Hvordan foregår ansigtsbehandlingen i Horsens?

Når du modtager en ansigtsbehandling, foregår det liggende på en briks i rolige omgivelser fuldt påklædt. Teknikken jeg bruger er bindevævsmassage. Jeg indleder behandlingen med at afspænde huden, og det underliggende bindevæv. Herefter arbejder jeg videre i dybden med de enkelte muskelgrupper. Behandlingen er blid og meget behagelig at modtage, og sidegevinsten er en afslappende fornemmelse i hele kroppen.

Hvad er bindevævsmassage?

Bindevævsmassage er en anden mulighed for dig for at få løsnet muskler end den traditionelle massage. Med bindevævsmassage får jeg kontakt til musklen via den muskelhinde, som ligger omkring muskelfibrene. Et let tryk får muskelhinden til at slappe af, og det smitter af på muskelfibrene indeni.

Bindevæv udgør mere end 50% af kroppens samlede vægt

Som navnet antyder, har bindevævet en funktion – at binde noget sammen. Bindevæv er et stærkt og elastisk materiale, og er alt det, som ligger mellem væv og organer. Funktionen er at holde sammen på andre væv og organer, give kroppen form og ”stive” den af. Både hud, ledbånd, sener, muskler og knogler er bindevævsdannelser. Spændinger i kroppen vil derfor ganske naturligt og uundgåeligt give spændinger i bindevævet.

Bestil en tid

Har ovenstående fanget din interesse så ring og bestil en tid til ansigtbehanling i Horsens på Tlf 22 43 45 34 eller book den online.

Læg gerne en besked med dit navn og nummer, og jeg ringer tilbage hurtigst muligt.

shopify analytics